img

Æresmedlem? Jeg?

11.jan.2007 @ 11:12:38

Kultklubben i Tromsø, Team Bjørnsen, har utnevnt meg til sitt første æresmedlem. Hvis ikke du heller kan tro det, så les mer på hjemmesiden deres.

"Èn mann skal ha æren for å så frøet som ble til den vakre TB-blomst ... Uten Ole Valaker - ingen Team Bjørnsen!", skriver de.

Jeg forsøker meg på en forklaring:

Det var en meget sen nattetime i Moss under NM-finalen i mai 2005, der Torstein Bae og jeg ikke kom oss tilbake til Oslo. Vi sto på feil perrong (det er bare to perronger i Moss, ja ...) og kunne bare måpe mens kveldens siste tog rullet sakte, men ubønnhørlig fra oss.

Team Bjørnsen
Denne gjengen vet å sette pris på nattlig konsulentvirksomhet

Da var ikke annet å gjøre enn å finne det billigste hotellet, med den største dobbeltsengen (Torstein krevde for sikkerhets skyld to enkeltsenger). Slik leting blir man tørst av.

På by'n traff vi Jussi Pedersen, Thomas Robertsen og en noget bedugget Frode Bull Jæger. Det ble litt diskusjon om lagsjakk, som seg hør og bør under en NM-finale.

Jeg skal være ikke røpe for mye, men d' herrer var en smule misfornøyd med tingenes tilstand og laguttakene i sin klubb (Tromsø).

Akkurat det hadde jeg verken noe med eller peiling på, men vi bergensere liker å snakke uansett. Så jeg sa:

- Det må jo være plass til flere klubber i en by som Tromsø ...

Det hadde nemlig ingen tenkt på før.

Historien demret for meg da jeg natt til torsdag traff Team Bjørnsens sjef over alle sjefer, Jussi Pedersen, på Naboen pub på Grünerløkka (makan til drikkepress fra en småbarnsfar!).

Jeg hadde glemt samtalen, men han husker som en ulv og oppdaterte meg. Det skulle bare mangle for en juridisk utreder i Høyesterett.

Hvorfor vi var på Naboen? Nettavisen feiret at vi vant hele 5,5-0,5 mot Posten i bedriftsserien og leder nå serien med 4 lagpoeng (mer om det senere)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=3521989
hits