Åtte strake seire

15.mar.2007 @ 02:14
TV 2/Nettavisen har Norges beste bedriftslag i sjakk. Før siste runde har vi allerede kopiert fjorårets seriemesterskap - men her er det ikke snakk om å gi bort raske remiser.

I nest siste runde onsdag satt jeg igjen som sistemann mot nedrykkstruede Telenor Nexans og trøkket inn 5-1. Til slutt hadde begge under fem minutter igjen. Jeg skulle vinne!

Se alle resultatene og tabell her

Dermed har både laget og jeg åtte strake seire og vi har god lyst til på den siste stolpen også.

Det slo meg at noen innskrivere her på bloggen later til å tro at jeg er veldig opptatt av Telioserien og hvordan det går der. Jeg spilte kun tre kamper for Oslo Vest (får neppe lov til flere heller nå...), og bedriftssjakken er selvsagt er viktigere for meg.

Hvordan kan jeg si det?

Tenk deg følelsen å vinne med et lag der sjefen sjøl (sjefredaktør Stavrum spilte onsdag remis mot en på 1600!) er med. Og kolleger som tror at du er en sjakkgud fordi du slår klasse 2-spillere.

Å sende fellesmail om ny seier eller å få en sak på internavisen i TV 2 er stas. Hele Nettavisen og halve TV 2 vet om laget - og dette er folk du omgås hele tiden på jobb og sosialt. 

De driter i Telioserien. De vet knapt at den finnes.

Bedriftssjakken er så viktig at jeg alltid stiller - vi snakker om 39 av 40 kamper på fem sesonger.

Dermed føler man press også, tap vil jo ødelegge illusjonene. Jeg er heldig sånt sett fordi jeg sitter et stykke nede på bordene, men det uansett en smal sak å motivere seg til et uratet onsdagsoppgjør mot en 1600-spiller selv etter en tøff dag på jobben.

10-15 uratede i Nettavisen har vært innom og prøvd seg. Onsdag tok markedssjef Erlend Wathne sitt aller første halvpoeng på 6. bord. Han gikk på TV 2s interne sjakkurs i høst og vurderer nå å danne egen klubb i NSF sammen med kamerater.

Mange i Nettavisen har fått et forhold til sjakk gjennom bedriftslaget, noe som har vært viktig for den positive holdningen til sjakk i avisen. Nettavisen er også den riksavisen som eksponerer sjakk klart mest.

Det er nesten for gale at jeg skal slutte i Nettavisen etter påske, men jeg tenkte selvsagt på laget og fikk til en ordning der jeg fortsetter å skrive sjakk og kan dermed spille på laget .... :)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/4810078
hits