Ny jobb - sjakksiden består

21.apr.2007 @ 22:22
Det har vært litt stille her på bloggen fra min side i det siste. Det skyldes først og fremst bytte av jobb - jeg er nå på plass i Aller Internett som desk- og utviklingssjef.

Har du noe konstruktivt å melde om DinSide, Dingz, Lommelegen, Mozon, IT-avisen eller Digi - jeg skal nemlig jobbe med alle sammen, så skriv til ole.valaker@allerinternett.no.

I så måte var det morsomt å høre at også Petter Danbolt, den nye sjefen min (den gamle, Gunnar Stavrum, har spilt mange kamper i bedriftsserien) er en ivrig hobbysjakker. Han kvesser klørne i jevnlige kappestrider mot Team Bjørnsens store sønn Jussi Pedersen. Ja, verden er ikke stor ...

Samtidig er det litt vemodig å forlate hoveddesken på nyhetselitelaget Nettavisen etter 7,5 år. Men jeg vil fortsette å holde liv i sjakksiden sammen med Torstein Bae.

Klikk inn, så ser du at Nettavisen.no/sjakk som vanlig er oppdatert med det siste på sjakkfronten.

I den sammenheng kan jeg nå røpe at vi kommer til å tilby livekommentarer under alle de seks partiene til Magnus Carlsen i matchen mot Levon Aronian i mai, noe som selvsagt blir et stort løft.

Kommentarer:
Postet av: Gegga

Ryktet om din død er vel sterkt overdrevet? Jeg ser du har "sjakkmatt" som overskrift. Det betyr vel "Kongen er død", og jeg regner med at det er du som er kongen? :-)

Gratulerer med ny jobb. Godt at du fortsetter med sjakksiden!

Jeg har fulgt Magnus Carlsen litt i Gausdal. Dagens parti er utrolig bra! Han bare valset over Lajos Portisch, som lå på andre plass. Portisch som jo er 70 år, men som holder koken. Trekk 14 er vel avgjørende. Et fantastisk bra parti - slik jeg ser det! Har du noen kommentarer, Ole? Regner med at du har fulgt med! Magnus sin ratingprestasjon er godt over 2700, så dette bør han tjene litt poenger på, dersom han holder dampen oppe! Meget avgjørende blir vel de 6 partiene mot Aronian også i så måte...

24.apr.2007 @ 17:55
Postet av: elsemor

Gratulerer med ny jobb Olemann

Jeg se at du skriver om et nytt sjakkspill
i Nettavisen i dag.Det ser kjekt ut.Som jeg
forstår er det en fordel å være uerfaren
men meget sosial.Neste gang jeg kommer til
Oslo kan vi være på lag og slå noen helt ut.
Husk at jeg alltid vant over deg i kortspill.

28.apr.2007 @ 16:40
Postet av: olev

Gegga: Hehe, nei, noen konge var ikke i mine tanker - bare å fortelle at vi (Torstein Bae og jeg) vil fortsette med sjakksiden i Nettavisen. Torstein er for øvrig nærmest å være konge som president i sjakkforbundet ... :)
Ellers følger jeg selvsagt med på Magnus. Han har levert bedre enn i Gausdal, men du fikk jo en forklaring på Henrik Carlsens blogg: http://blog.magnuschess.com/.
Her går det frem at den bærbare PC-en til Magnus sluttet å virke like før turneringen. Med begrenset datahjelp til forberedelser valgte Magnus å holde seg unna hovedvarianter. Sett mot denne bakgrunnen er jo resultatet 7/9 og prestasjon over 2700 veldig bra.

02.mai.2007 @ 19:27
URL: http://olevalaker.nettblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5419269
hits