Bye, Bae

05.jun.2007 @ 13:41
Torstein Bae går av som president. Han slapp nyheten på sin egen blogg.

Det er vel mange som etter hvert vet hvem som tar over hvis valgkomiteen får viljen sin, men jeg skal ikke ødelegge spenningen og 8. juni blir uansett innstillingen offentliggjort.

Jeg tror ikke den blir omstridt, for å si det sånn.

Torstein og jeg har vært uenige om litt av hvert, som i debatten om de såkalte liksomklubber (Oslo Vest, SOSS, Team Bjørnsen osv).

Men det endrer ikke totalbildet:

Dette styret vil bli stående som det som har gjort mest for norsk sjakk på lang tid - tenker både på nye sponsoravtaler, jobbing opp mot media, omorganisering av turneringstilbudet og jammen har de ikke fått skikk på økonomien også.

Vi har noen skrekkeksempler på styrer som har vært mer opptatt av tittel og CV-en enn faktisk å gjøre noe, i så måte har Bae og co vært en forfriskende kontrast.

Jeg ser at Torstein og co må tåle noen sure oppstøt på nettet. At noen anonyme fortsatt griner fordi styret var voksne i Telio-stormen (ser at også sjakkbladet og Djurhuus har oppsummert saken helt rett!), må bare regnes som et ekstra pluss for styret.

Det minner om den rakryggete dommeren som korrekt gir gult kort til en spiller på hjemmelaget, mens publikum og spillere hyler selv om de innerst inne vet at det var rett.

Hva anonym hjemmefan nummer 1003 og 2413 på tribunen måtte mene, er like uinteressant for vurderingen av dommerens innsats som de anonyme primalropene vi har sett på bloggene til Torstein og meg.

Kommentarer:
Postet av: T.Stulling

Ingen gadd å kommentere

11.jun.2007 @ 04:56
Postet av: Bjarne Zachariassen

KRITISKE, MEN GODT FORNØYDE ER VI OGSÅ
SOSS har også tatt seg den frihet det er å kunne sitte på utsiden og kritisere den sittende maktbase i norsk sjakk, men som Valaker er jeg helt enig i at denne kritikk fra oss ikke endrer helhetsbildet. Det avgående styret har gjort en god jobb og fortjener honnør. Jeg synes spesielt arbeid med SFO/skolesjakk, Norges Grand Prix, sponsing og medieomtale er veldig bra.
At vi i SOSS har vært kritiske har dessuten også vært en slags indirekte ros til styret. Man ønsker kun å gi konstruktiv kritikk når man repsekterer dem som forvalter makten.
Ingen eller ingenting er perfekt, men det nedlagte arbeid har vært bra!
Mvh Bjarne Zachariassen

19.jun.2007 @ 10:54

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5456086
hits