Jeg skal spille turnering!

07.aug.2007 @ 22:20

Og det er jammen lenge siden.

Etter - mot alle odds - å ha fått billett til den utsolgte seriefinalen Brann - Rosenborg, blir det bergenstur i helgen.

En ekstra grunn til å dra er NM i cafesjakk fredag, et av arrangementene i Bergen Spillfestival denne uken.

Det var flere utlendinger påmeldt, men da jeg sjekket listen igjen i dag, var de borte som dugg for Bergens-solen. Plutselig er jeg nummer 5 på forhåndsrankingen, får jo nesten prestasjonsangst ...

Men jeg rykker snart ned en plass. Oslo Vests veldig store høvding Trond Gabrielsen har nemlig også booket inn SAS (som faktisk var billigere enn Norwegian!) til Bergen.

 Trond Gabrielsen

De store favorittene, med Trond som en stor outsider, blir Eirik Gullaksen og Kjetil Stokke. Ellers er det litt variabel kvalitet på det foreløpig noe tynne feltet - 25 påmeldte er lite når cafesjakk-NM tidligere har samlet rundt 100 deltakere - men det er flere hyggelige navn jeg kjenner igjen fra gamle dager i Bergen.

Trond skal for øvrig finpusse øl- og sjakkformen før Barcelona, der han skal nedover med lillebror Stig. Han har sikkert visse forhåpninger - han tok sitt første og eneste IM-napp i denne turneringen.

For min egen del er det så lenge siden forrige sjakkturnering at jeg ikke helt husker når. Jeg har spilt bedriftssjakk og spredte seriesjakk-partier, men siste turnering tror jeg var Gausdal Classic i 2004 ...

Vel, NM i cafesjakk er jo ikke samme alvor som en IM-turnering. Vi snakker om hurtigsjakk, og ingen rating står på spill. Her kan man også drikke øl mens man spiller og lydnivået pleier å være høyt.

Akkurat som på bloggen...


Kommentarer:
Postet av: Gegga

"Ny smell for Magnus" står det på www.nettavisen.no/sjakk. Mens det står "Magnus slet seg til seier" når man klikker seg inn. Dette fikser du kanskje? :-)
Lykke til i turneringen! Regner med at du vinner, og jeg gleder meg til referatet!!

07.aug.2007 @ 23:23
Postet av: olev

Det er fikset nå.
Og oppdatert: Magnus møter jo Simen i morgen! Det blir et kanonoppgjør mellom de to store i Norge - akkurat som Brann-RBK :)

07.aug.2007 @ 23:32
Postet av: Gegga

Brann - RBK?? Fydda. De to verste lagene... Heia Viking!
Liker ikke helt at Magnus møter Simen allerede nå. Lukter vel remis.
Men det blir helt klart spennende! Magnus har jo IKKE vært bra med sort i Tromsø...

07.aug.2007 @ 23:35
Postet av: Gegga

Du er utrolig kjapp til å legge inn nyheter på www.nettavisen.no/sjakk. Dette gjør at jeg også leser Nettavisen oftere enn jeg ellers ville ha gjort. Sjakksidene besøkes ofte! Godt jobbet! :-)

07.aug.2007 @ 23:45
Postet av: olev

Nå er vi i Bergen, store høvding Trond og jeg. Jeg ser at deltakerlisten har utvidet seg kraftig siden sist. Over 50 nå. Og nå er vi tørste - oppdatering følger.

10.aug.2007 @ 16:25
Postet av: Keynes

Hehe. Jeg tror jeg liker cafésjakk allerede ;) Synd jeg ikke så at det var i går- da hadde jeg meldt meg på!

11.aug.2007 @ 16:26

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5496573
hits