Se bildene fra NM i cafesjakk

13.aug.2007 @ 21:47
(BERGEN): NM i cafesjakk sist fredag ble starten på en opptur-helg av de sjeldne for min del. En overraskende 2. plass ble etterfulgt av trafikkrekorder på jobben og ikke minst var jeg der da Brann slo Rosenborg 3-2.

Jeg følte også at jeg spilte godt i turneringen på Sardinen i Bergen. Jeg var aldri i virkelig tapsfare eller problemer på klokken.  Åpninger og ting jeg har jobbet med i det siste, satt som det skulle.

Les også:
Sjakksjokk i Bergen
84 deltakere - sjekk alle resultatene

Underveis tok jeg et par bilder. Kvaliteten er så som så, bildene er tatt med mobil i et mørkt lokale:

image78

Etter turneringen. Apotekersønn Eirik Sandal - norgesmester for ungdom (17-25 år) i 1993 - doserer om hvor utrolig vanskelig er å få tak i denne tequilaen. Og ikke minst om hvor god medisin det er for tørste ganer. Trond Gabrielsen (i midten) og Jørund Rong er lutter øre.

image79

Jørund Rong hadde sin største dag ved sjakkbrettet. 900-spilleren fikk 2,5 poeng av 6 og presterte på 1600-tallet etter å ha slått andre Ole Woldseth (1890)


image80

Her har jeg nettopp fått 2. premien av turneringsleder Ole Kvamme, og kan fornøyd konstatere at konvolutten inneholder 1200 ikke-budsjetterte drikkepenger.


image81

... og da ser man så blid ut

image82

Turneringsvinneren Eirik Gullaksen tok seks strake. Det er det trolig bare Magnus Carlsen og Simen Agdestein som har klart før i NM for cafesjakk. Og etterpå ljomet det "Gullet ska' hem" - akkurat som på Brann stadion dagen etter.

image83
De tok seg godt betalt for ølet på spillestedet Sardinen - 56 kroner for 0,4. Men godt var det.

image84

Omtrent her følte jeg et behov for å dokumentere at jeg faktisk hadde vært helt oppe på 3. bord. Men så vant jeg de to siste også ...

image85

Oslo Vest-sjef Trond Gabrielsen i aksjon. Han ble "bare" nummer 7

image86

Fra baren - som lå 2,5 meter fra førstebordet. Til høyre ser du turneringsleder Ole Kvamme med ryggen til, i passiar med nyslått pensjonist og hedersmedlem i USF, Odd Birkestrand fra Masfjorden.

image87

Uten mat og drikke duger helten ikke. Trond Gabrielsen spiser uvanlig sunn mat - de hadde vel ikke biff ....

image88

Primus motor Tom Eriksen i Sotra sjakklubb hadde en svær tralle med materiell. Noe å tenke på for alle oss som bare kom, spilte, drakk og gikk ...

Kommentarer:
Postet av: GM Rong

Takk for sist Ole! Fine bilete.......
JR

13.aug.2007 @ 22:23
Postet av: Eirik Mjelde

Imponert herr Valaker! Jeg har gjort eeen stor feil i mitt liv - jeg tok med meg et sjakkbrett på 10-årsjubileet. Forstår nå at du hadde slått meg selv med 10 Tequila innabords. Grattis med 2. plass! Gullet ska hem, hilsen Mjelden! (bosatt 100 m fra Stadda!)

14.aug.2007 @ 03:55
Postet av: olev

Er det unge Mjelde fra Fana? Det må jeg si! Du får øve til 20-årsjubileet :)

14.aug.2007 @ 09:22

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5500969
hits