img

Oslo Vest slo Asker!

13.jan.2007 @ 05:02:14
Jeg bommet på mine tips i 4. runde i Telioserien, men det jo deilig å bomme når mitt eget lag (Oslo Vest) slår mange ganger norgesmester Asker. Jeg tippet U og så ble det like godt seier...

Følg toppkampen Oslo Vest - OSS fra lørdag klokken 14

Det var ikke noe juniorlag Asker mønstret heller. - Jeg vil ikke være noen pusekatt, sa Gerd-Liv Valla og vi kan trygt si at Asker fulgte opp da de stilte et lag med råsterke 2285 i snitt på seks bord. Minner om at 2300 tilsvarer norsk elitenivå. Likevel fikk de bank av Oslo Vest.

Kveldens helter var Eilif Skodvin (som nå seiler opp som IM-napp-kandidat), Trond Gabrielsen og jeg er ikke veldig overrasket over seieren til Stein Arild Aarland som jeg fremhevet her på bloggen forleden.

Jeg hadde også troen på 1911, og tippet UB i kampen mot Moss. Det holdt nesten. Jeg ser at Moss reddet seg ved å vinne et sluttspill med bonde under (!) - her må det hadde skjedd mystiske saker i tidsnøden.

Se alle resultatene

Jeg har fortsatt igjen tipset på OSS som seriemester. Det tipset er som lagets anker Leif Erlend "Leffi" Johannessen ville sagt supersolid. Det er nesten som er å sette penger i banken og kreve over 100 prosent rente.

PS! Lørdag er det nye spennende oppgjør. Oslo Vest mot OSS blir mer interessant enn jeg hadde trodd. Og du kan se det live her.
Slår Oslo Vest til igjen, er det plutselig snakk om seriemesterskapet. Nå debuterer også Espen Agdestein for Oslo Vest ...

Kommentarer:
Postet av: kverulant

strengt tatt debuterte vel espen agdestein allerede første spillehelga? :)

14.jan.2007 @ 22:42:39
Postet av: ole v

Jeg tror ikke det kan kalles debut når man ikke spiller ... :)

14.jan.2007 @ 23:37:19
URL: http://olevalaker.nettblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=3555714
hits